SAMEN SUPPEN

Dé ideale groepsactiviteit, onze XXL Sup!

Bij SUP Huren Harderwijk beschikken wij over de XXL SUP. Perfect voor kinderfeestjes, teambuilding en groepsactiviteiten. Als je deze huurt krijg je altijd de ik-krijg-een-nat-pak garantie.

 • Stabieler dan stabiel
 • Perfect voor kinderfeestjes
 • Geschikt voor maximaal 8 personen
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
We hebben met z’n negenen de XXL SUP gehuurd en een losse sup erbij. Vooral de XXL SUP was hilarisch! Je kunt er redelijk stabiel mee varen, er vanaf springen en zwemmen en het is vooral met een groep heel gezellig. De omgeving is ook heel mooi, je kunt op het meer en langs de boulevard varen. Verder was de service top. We werden goed geholpen en het personeel was aardig en heel flexibel. Wij hebben een topmiddag gehad, bedankt!
Janette Otterspeer

Suppen met vrienden, familie, of collega’s

Durf je niet alleen of vind je het gewoon leuker om met meer mensen te gaan suppen in Harderwijk? Dat begrijpen wij maar al te goed! Daarom hebben wij speciaal voor jullie de XXL SUP. Op deze XXL SUP kunnen 8 personen tegelijkertijd suppen, hoe tof!

Ontdek de wateren van Harderwijk en omgeving en ga samen met je collega’s, vrienden of familie heerlijk suppen. Een XXL SUP huur je in Harderwijk aan het Wolderwijd, hier kan je ervoor kiezen om richting één van de eilandjes te suppen of heerlijk door de boulevard van Harderwijk te gaan. De grootste uitdaging op een XXL SUP is de samenwerking, gaan jullie voor een snelle tijd of een nat pak?

SUP

Ga uit van je eigen kracht en ontdek het prachtige Harderwijk helemaal op je eigen sup. Heb je met niemand te maken.

 • 1 persoon
 • Je blijft droog?
 • 1 peddel
 • 2,3m2
 • Beweegbaar

XXL SUP

Alleen is ook maar alleen. Pak de XXL SUP en stap samen op het water!

 • Max. 8 personen
 • Nat-pak-garantie
 • 8 peddels
 • 6,48m2
 • Stabieler dan stabiel
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Hele behulpzame en vriendelijke eigenaren! De sups liggen stabiel in het water en zijn daardoor niet moeilijk in gebruik. Daarnaast krijg je een hele duidelijke instructie, zodat het voor iedereen goed te doen is!
Roos Rijkeboer

Veelgestelde vragen

De opstaplocatie van SUP Huren Harderwijk is op de Wijde Wellen van Harderwijk, wat ons betreft dé beste plek om je sup avontuur te beginnen. Je kan dichtbij parkeren, dit doe je bij de Plantage 20 (2 min. lopen), de Harmonielaan 13 (P19 Westeinde 5 min. lopen) of bij de Houtwal (10 min. lopen).

Op een XXL SUP kun je met maximaal 8 personen gaan suppen. Ideaal om samen met collega’s, vrienden of familie te gaan doen. Één ding is zeker, je krijgt een nat-pak-garantie!

De snelheid op een XXL SUP ligt in theorie hoger dan een normale sup. Waarom? Je bent met 8 personen aan het samenwerken om vooruit te komen. Nu kunnen jullie testen hoe goed de samenwerking daadwerkelijk is!

De XXL SUP is perfect geschikt voor het vieren van een kinderfeestje. Gebruik het sup-board om lekker te gaan suppen of als een ideale duikplank om vanaf te springen op het Wolderwijd.

Dat hangt af van de samenwerking, is er iemand die het suppen saboteert, dan wordt het een lastig verhaal. Mochten jullie op één lijn zitten, moet het goed te doen zijn om lekker vooruit te komen. De kans op een nat pak is altijd wel aanwezig, wie geef jij het kleine duwtje?

Je kan de XXL SUP online boeken, bij ons op de Wijde Wellen of door contact met ons op te nemen. Om teleurstelling te voorkomen kan je online de beschikbaarheid zien van de XXL SUP.

Een XXL SUP huur je bij SUP Huren Harderwijk voor ten minste één blok. Dit is 1 uur en 15 minuten, wil je langer suppen? Dat mag altijd! Kijk voor de mogelijkheden en beschikbaarheid hier. Kom je er tijdens het suppen achter dat het toch wel heeeeeeel erg leuk is? Geen probleem, bel ons en wij verlengen je huurperiode met een half uur voor €45??? (mits beschikbaar).

Bij het huren van een XXL SUP ontvang je voldoende peddels, wel zo handig. Daarnaast ontvang je veel plezier, vitamine D en een écht teamgevoel. Tijdens het reserveren kun je ervoor kiezen om waterdichte tasjes te selecteren, dan leggen wij deze klaar voor je, hier kun je waardevolle spullen in meenemen tijdens je sup avontuur.

Zwemkleding. Zeker op een XXL SUP is een nat pak zo geregeld. Doe je dit niet zelf, dan helpt iemand anders je wel. Probeer indien nodig met laagjes te werken, zo kan je gemakkelijk wisselen.