Huur een Sup in combinatie met een arrangement

Maak je Sup(er) leuke dag compleet en laat je verwennen met één van onze arrangementen!
  • Altijd to-go
  • Al vanaf €3,95
  • Lokale ingrediënten
arrangementen Sup Huren Harderwijk

Om je sup avontuur compleet te maken, kies je bij Sup Huren Harderwijk gemakkelijk voor een arrangement. Dé combinatie om onbezorgd het Wolderwijd op te gaan met de sup! Laat je verleiden tot een heerlijk lunch met luxe belegde broodjes of neem een smakelijk borrel arrangement mee!

Goed om te weten. Het snackarrangement hoeft niet vooraf gereserveerd te worden. Zowel de lunch als borrel arrangementen moeten ten minste een dag van tevoren worden gereserveerd en zijn vanaf 2 personen te reserveren. De genoemde prijzen komen boven op de huurprijzen van de sups. Heb je speciale wensen of voorkeuren? Misschien wel een eigen arrangement voor je bedrijf? Neem contact met ons op en samen bedenken wij iets tofs!

arrangement snack

Snack

Geniet tijdens het huren van je sup in Harderwijk van een heerlijke snack en wat te drinken. Kies voor het snack arrangement en kies bij aankomst een verfrissend drankje en een reep uit onze candybars.

€3,95 per persoon
arrangement lunch

Lunch

Wil je tijdens het huren van je sup op het Wolderwijd liever genieten van een lunch? Dat kan! Dobber rond op je sup terwijl je geniet van een rijkelijke lunch of rust uit op één van de eilandjes. De lunch bestaat uit belegde broodjes, stuk fruit en een heerlijke smoothie.

€15 per persoon
arrangement chikawono

Chikawono

Ligt een hartige versnapering jou meer tijdens het suppen?

Maak met de Chikawono je sup avontuur compleet met onder andere; nootjes, chips, kaas, worst, olijven.

€10 per persoon