SUP-VERHUUR

Huur een sup op het Wolderwijd

Bij SUP Huren Harderwijk ligt het water letterlijk aan je voeten. Ontdek het prachtige Harderwijk vanaf het randmeer of ga de uitdaging aan en sup door de boulevard van Harderwijk.
  • Een sup huur je vanaf €15
  • De Weide Wellen als ideale startlocatie
  • Mooi-weer-garantie
Supverhuur Harderwijk stand up paddle huren
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Prima organisatie, flexibel. Wij waren wat later, maar dit was geen enkel probleem. Leuke omgeving. Succes met jullie bedrijfje!
Hester Gerritsen

Suppen in Harderwijk

Wil je lekker gaan suppen in Harderwijk en de wonderschone omgeving ontdekken? Start je sup avontuur bij SUP Huren Harderwijk, de supverhuurder in de regio. Vanwege de ligging aan het Wolderwijd is het dé ideale startplek om te gaan suppen in Harderwijk.

Nu horen wij je denken, wat maakt het Wolderwijd zo ideaal? De diepte! Vanaf de kant tot aan de vaargeul is het maximaal 75 centimeter diep. Dit maakt het Wolderwijd bij uitstek dé plek om kennis te maken met het suppen.

Nadat je je hebt aangemeld bij de balie ontvang je een korte instructie over het suppen. Deze instructie is bedoeld om je goed op ‘weg’ te helpen. Hierna ligt het water aan je voeten en kun je gaan kiezen welke richting je op wilt suppen!

Zit je nog met vragen? Onze aquafanaat en sup expert Thijs van SUP Huren Harderwijk geeft je graag advies op maat. Bespreek de mogelijkheden om je kinderfeestje te vieren, een groepsactiviteit te plannen of om de zonsondergang te bewonderen vanaf een sup-board. Neem contact met hem op.

Waarom huren bij SUP Huren Harderwijk?

fijn weer garantie icon

Mooi Weer Garantie

Komt het met bakken uit de lucht? Of staat er zoveel wind dat je achteruit gaat in plaats van vooruit? Dan zetten wij de reservering kosteloos om en zien wij je graag binnen een maand terug op een ander moment.
fijn weer garantie icon

Suppen vanaf Є15

Bij ons is het mogelijk om al voor €15 heerlijk te komen suppen in Harderwijk. Is één blok niet voldoende voor je? Kies dan voor meerdere blokken of maak er een arrangement van.
fijn weer garantie icon

Kwalitatieve boards

Kom je bij ons een sup huren? Dan heb je de beschikking over de Brunotti Dimension sup of de Hyperlite Admiral sup. Waar de één bekend staat om stabiliteit is de ander dynamischer. Welke kies jij?

Hoelang kan ik gaan suppen?

Een sup huur je bij SUP Huren Harderwijk altijd in tijdsblokken. Soms is het lastig om de tijdsduur vooraf in te schatten, geen probleem. Mocht je tijdens het suppen je tijdsblok willen verlengen, doe ons een belletje en wij kijken wat er mogelijk is! De verlenging gaat per half uur en kost €7,50 per sup en is op basis van beschikbaarheid (geldt niet voor de XXL Sup!).

Bij het huren van een sup ontvang je altijd een peddel, raak deze niet kwijt! Als je hem tóch weet kwijt te raken kost dit je €30 euro! Tijdens het maken van je reservering krijg je de mogelijkheid om een waterdicht tasje te reserveren. Hierin kun je waardevolle spullen meenemen tijdens het suppen!

In het volgende overzicht staan de verschillende tijdsblokken en de tarieven voor de normale sup. Deze kun je alleen reserveren op hele en halve uren, bijvoorbeeld 10.00 uur of 10.30 uur.

Benieuwd naar de tarieven voor de XXL Sup? Bekijk ze hier!

Aantal tijdsblokkenTijdsduurTarief
11 uur en 15 minuten€15
22 uur en 15 minuten€25
33 uur en 15 minuten€32,50
44 uur en 15 minuten€40
55 uur en 15 minuten€47,50
88 uur en 15 minuten€70

Welke routes kan ik gaan suppen in Harderwijk?

Een sup huur je in Harderwijk om de omgeving te ontdekken, actief te zijn of omdat je het gewoon heel tof vindt! Om je een beetje warm te maken, geven wij een aantal richtingen die je op kunt gaan met de sup.

De historische haven en de wijk Waterfront

Ga richting de historische haven van Harderwijk en ontdek de botters en molen, onderweg sup je langs en door de boulevard. Na de historische haven volgt het Waterfront, de nieuwe wijk in Harderwijk en sup hier door de Harderwijkse grachten.

De eilandjes op het Wolderwijd en Veluwemeer

Sup over het Wolderwijd richting één van de vele eilandjes en stap af om dit eiland te gaan ontdekken. Ga je richting het Veluwemeer? Dan is de kans groot dat je over het bekende aquaduct supt, een prachtig plaatje!

Het Wolderwijd en de kustlijn van Harderwijk

Wil je liever het Wolderwijd gaan ontdekken? Pak je sup en sup richting strand Horst. Onderweg sup je langs tientallen strandjes die de wijk Stadsweiden rijk is en op de terugreis heb je altijd wind mee en kun je heerlijk dobberen richting SUP Huren Harderwijk!

Maak de oversteek richting Zeewolde

Sup zonder zorgen richting Zeewolde, je maakt deze oversteek door het Wolderwijd over te steken. Onderweg sup je langs een eiland, namelijk de Zegge, vlak voor de haven van Zeewolde. Je kan er ook voor kiezen om het Tulpeneiland te bewonderen, zeker in april en mei is dit aan raden!

5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Samen met de twee groepen 8 op kamp gaan suppen. Fijne, duidelijke uitleg en op het water ook begeleiding. Denken fijn mee over de grote van de groep. Overall fijne ervaring!
Marieke Hoekerd

Veelgestelde vragen

SUP Huren Harderwijk is gevestigd op de Wijde Wellen in Harderwijk, dé beste opstapplek om de omgeving te verkennen op de sup. Je parkeert gemakkelijk bij de Plantage 20(2 min. lopen), de Harmonielaan 13 (P19 Westeinde 5 min. lopen) of bij de Houtwal (10 min. lopen).

Je kan bij SUP Huren Harderwijk met iedereen komen suppen. Op de normale sup kan je met 1 persoon suppen, liever met meerdere mensen op één sup? Bekijk dan onze XXL Sup hier kan je met maximaal 8 personen tegelijk op suppen.

In Gelderland kun je het beste suppen bij een groot open water, bij voorkeur de Veluwerandmeren. Wil je meer uitdaging? Ontdek dan de historische haven van Harderwijk, één van de vele eilandjes of de nieuwe boulevard van Harderwijk.

De snelheid wordt bepaald aan de hand van een aantal factoren. Hoe hard waait de wind, met welke snelheid peddel je, hoe ‘lig’ je op het water. Je kan net zo hard gaan als een hardloper.

Ja natuurlijk kun je een sup kinderfeestje geven, gezellig! Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen kun je kiezen voor individuele sup-boards of de XXL Sup. De XXL Sup is ideaal voor een kinderfeestje met ongeveer 8 kinderen. Eén ding is zeker, je krijgt een nat-pak-garantie!

Suppen in Harderwijk is voor elk niveau geschikt! Wil je ervaring opdoen op het Wolderwijd? Hier is de diepte (buiten de vaargeul) ongeveer 75 centimeter en ideaal om kennis te maken met het suppen. Durf je de uitdaging aan? Probeer dan de route langs de boulevard, de historische haven van Harderwijk en de nieuwe wijk ‘het Waterfront’.

Ja! Klik hier om online een sup te reserveren. Je kan tijdens openingstijden ook langskomen bij ons op de Wijde Wellen. Wil je zeker weten dat er nog SUP’s beschikbaar zijn? Neem dan contact met ons op! Helaas kunnen wij niet altijd garanderen dat er een sup-board beschikbaar is.

Een sup huur je bij SUP Huren Harderwijk voor ten minste één blok. Eén blok is 1 uur en 15 minuten, wil je langer suppen? Dat kan! Kijk voor alle blokken op de sup huren pagina. Kom je er tijdens het suppen achter dat je het toch wel erg leuk vindt? Geen probleem, bel ons en wij verlengen je huurperiode met een half uur voor €7,50 (mits beschikbaar).

Bij het huren van een sup bij SUP Huren Harderwijk ontvang je altijd een peddel, wel zo makkelijk! Daarnaast kan je ervoor kiezen om tijdens het reserveren een waterdicht tasje aan te vinken. Hier kan je waardevolle spullen in meenemen.

Zwemkleding. Mocht je in een periode van het jaar gaan suppen in Harderwijk en de zon schijnt minder? Probeer dan in laagjes te werken, zodat je hier altijd nog in kan wisselen.