Wie we zijn?
SUP Huren Harderwijk.
Aangenaam!

WPbeter groei icon

Onze missie staat als een peddel boven water 😉

Onze klanten helpen met een onvergetelijk dagje suppen

ONS VERHAAL

Storytime

Welkom bij SUP Huren Harderwijk! Wij zijn een stelletje enthousiastelingen van de Veluwe. Hoe gaaf is het om ook hét Veluwerandmeer onder de aandacht te brengen. Niet alleen de bosrijke omgeving maar ook de prachtige meren verdienen deze liefde.

Door een sup te huren in Harderwijk bij SUP Huren Harderwijk krijg je de kans om deze te beleven. Ga je voor rust? Sup dan over het Wolderwijd of maak de sprong naar het Veluwemeer. Wil je liever wat uitdaging? Sup dan door de prachtige boulevard en historische haven van Harderwijk. Zo ontdek je samen met ons de prachtige omgeving die Harderwijk te bieden heeft op een Stand Up Paddle-board (SUP). Of je nu een beginner bent of een ervaren peddelaar, wij bieden een unieke ervaring voor iedereen.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of gewoon benieuwd naar de omgeving? Neem dan contact op met Thijs, dé aquafanaat en sup expert van SUP Huren Harderwijk. Ontdek bijvoorbeeld de mogelijkheden om te gaan suppen met zonsondergang, het vieren van een kinderfeestje of kom suppen als teambuildactiviteit.

5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
We hebben een heerlijke ochtend op het water gehad. Fijne stabiele sups. Super vriendelijk personeel, goede uitleg. Professioneel bedrijf. Succes er mee mannen!
Annemarie